Over Hunesus

Hunesus is een onafhankelijk bureau voor duurzame innovatie in Noord-Nederland. Wij helpen onze opdrachtgevers bij het ontwikkelen en realiseren van succesvolle duurzame projecten en organisaties. Door middel van kennisontwikkeling, advies en projectmanagement ondersteunen we organisaties in het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en Duurzaam Bouwen (DUBO).

Hunesus wil ook inspireren, initiëren en verbinden. We brengen mensen en organisaties met elkaar in contact, verspreiden kennis en informatie én organiseren activiteiten en evenementen.


What's in a name...
Een volksoverlevering vertelt over een bevaarbare rivier in Drenthe: de Hunesus. Ooit was de Hunesus, later de Hunze genoemd, een kronkelende beek. Maar ten behoeve van snelle waterafvoer werd de beek steeds rechter getrokken en in de jaren 1920 gekanaliseerd. Tegenwoordig wordt er hard gewerkt om het beekdalgebied weer terug te brengen in haar oorspronkelijke staat. Bureau Hunesus is een organisatie die vanuit het Hunzedal opereert. Naast management- en consultancy-activiteiten ontwikkelt en realiseert Hunesus vernieuwende concepten met een duurzaam karakter. Bureau Hunesus is - net als de rivier- dynamisch en continue ‘in beweging’. Ruimte voor (de) Hunesus.

Twitter

RT @MooizoFryslan: #mooizofryslan werksessie 'biomassa als verdienmodel is begonnen met een groep enthousiaste ondernemers https://t.co/tij…

Binnenkort

Sorry, op dit moment geen events!

Hou deze website in de gaten...

Hunesus Projectmanagement - maak van uw project een duurzaam succes

Hunesus Projectmanagement - maak van uw project een duurzaam succes

Hunesus Advies - concreet aan de slag met onze bewezen aanpak

Hunesus Advies - concreet aan de slag met onze bewezen aanpak

Hunesus Trainingen - duurzame innovatie in de praktijk

Hunesus Trainingen - duurzame innovatie in de praktijk